Harry´s Corner

Harry´s Corner

Om bloggen:

Funderingar om världen och människorna som lever i den

Webbsida: Sitatata.com

Samhälle

AllmäntPosted by moderator Sunday, October 14 2007 17:31:12

UNG OCH OMOGEN

Helvete, kontantkortet är tomt – morsan får pröjsa en femhundring, jag måste ju kunna snacka med polarna om vad som är på g, spela och ladda ner musik.

Undrar hur det gick med Nisse – snuten tog han för fortkörning på parkvägen med moppen. Nu skulle hans kompis fixa moppen så att Nisse kunde köra ifrån snuten hur lätt som helst. 100 knutar skulle den klara – garanterat. Vi kanske kan ta en repa i kväll. Det är bara Nisse som har moppe, så vi brukar samlas hos Urban, han bor här i närheten. Hans gamlingar är täta, men vägrar att pröjsa för en moppe till honom, men han brukar ha stålar så vi kan hänga i centrum och ta en Coke eller nåt. Han är jävligt sur för det där med moppen så han brukar sno nån pava sprit av farsan sin. Får jag ingen moppe så kan jag lika gärna vara full säger han. Fast moppe eller inte – full skulle han vara ändå.

Det är klart att vi är tre på moppen men det är ingen som brukar säga nåt – utom en gammal gubbjävel som vi tänkte nita nån kväll så vi får tyst på han. Nisse han är tuff han. En gång då vi va ute o åkte så sparka han på en kärring med barnvagn då hon försökte stoppa oss. Barnvagnen välte och kärringen skrek som en siren. Fan va roligt vi hadde.

Nu i helgen skall vi ha kul, vi skall samla ihop ett jäng och leva fan i centrum – sätta oss i respekt - liksom. Urban har lovat att skaffa brännvin så vi kan typ hotta upp stämningen. Jag tror att vi börjar med att jävlas med killen i korvkiosken, i och för sig en trevlig typ, har själv köpt korv av han, men han är ju en neger eller nåt sånt – han har inget att här o göra så han får skylla sig själv. Sen drar vi till ungdomsgården och stökar till där eller till skoldansen – där kan vi impa på tjejerna.

Fan det måste ju hända nåt, snart ruttnar jag på morsan o farsan o deras tjat om pengar, skolan o läxor o betyg o tider hit o dit. Man är ju människa med behov för fan.

  • Comments(0)//blog.sitatata.com/#post4